De Waarderworst

Deze borrelworst is het waard om lekker van te genieten.

De Waarder
worst

Gemaakt van circulaire oesterzwammen uit de Waarderpolder in Haarlem.

Gemaakt van circulaire oesterzwammen uit de Waarderpolder in Haarlem.

Deze 100% vegan borrelworst, laat de dieren in hun waarde en lekker in de wei staan.

Steun ons!

Je zit lekker op een terras in de zon

Je zit lekker op een terras in de zon

en bestelt je favoriete drankje: een speciaal biertje, lekker wijntje of cocktail. Hoe fijn zou het zijn om daar een lekkere en originele snack bij te hebben: De Waarderworst.

Tot nu toe waren de opties op de borrelplank beperkt als je minder of geen vlees wilde eten. Je kon de helft van de borrelplank eigenlijk overslaan. Alleen de standaard nootjes, blokjes kaas, soufflés en olijven bleven over. Eigenlijk best wel jammer als je bedenkt dat er bij drankjes juist zo veel variatie is.

proost terras terrasje wijn
waarderworst worst borrelplank

Lekker Zootje brengt daar verandering in

Lekker Zootje brengt daar verandering in

met de introductie van de Waarderworst. De 100% vegan borrelworst die het waard is op elke goede borrelplank te belanden. De worst is gemaakt met oesterzwammen gekweekt op koffiedrab en is daardoor circulair. En hij is ook nog eens ontzettend lekker en perfect te combineren met een biertje, wijntje, frisje of cocktail.

waarderworst Vega

Crowdfunding

Crowdfunding

Via de crowdfunding site van crowdaboutnow hebben we onze Waarderworst onder de aandacht gebracht bij enthousiastelingen van het eerste uur. En dat is meer dan geslaagd: binnen de tijd was de funding geslaagd met 108% en hadden we er een hoop fans bij.

Het ziet er naar uit dat we medio november de worsten met bijbehorende borrelplankjes, mesjes, biertjes en andere zaken kunnen uitleveren. Via deze pagina houden we jullie op de hoogte; ook over de datum van de feestelijke lancering op de kwekerij.

Heb je de crowdfunding gemist en wil je de Waarderworst ook als een van de eersten ontvangen? Vul dan je gegevens in, onderaan de pagina.

waarderworst borrel worst vegan
horeca ondernemer

Voor de horeca

Voor de horeca

Ben je horecaondernemer of ken je horeca ondernemers? Dan hebben we een speciaal horecapakket voor je met extra veel worsten, leuke aankleding van plank en meer uitleg voor je gasten. En wist je dat 99 op de 100 flexitariërs zelfs helemaal OK zijn met een geheel plantaardige borrelplank? Bestellen kan dus gerust!